حمایت از پژوهشگران و فناوران جانی تازه می گیرد

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایمان افتخاری درباره فعالیت های این مرکز در امسال مطرح کرد: برنامه ریزی و اقدامات پیش بینی شده در صندوق برای آینده به گونه ای است تا این نهاد به مجموعه ای نقش آفرین در سیاستگذاری علم و فناوری تبدیل گردد. برای تحقق این هدف راهکارهای متعددی در نظر گرفته شده است تا با عملی کردن آنها این جهت سریع تر طی گردد.

حمایت از پژوهشگران و فناوران جانی تازه می گیرد

افتخاری ادامه داد: افزایش تنوع بسته های حمایتی صندوق یکی از اقداماتی است که صندوق در این جهت انجام می دهد. در سال های گذشته تعاملات صندوق با زیست بوم علم و فناوری کشور بیشتر به وسیله امضا تفاهم نامه با دانشگاه ها بود. اما در امسال در نظر داریم این تعاملات به شرکت های دانش بنیان و صنایع نیز توسعه پیدا کند. البته تمرکز صندوق بر فعالیت در حوزه علم و دانش است و در حوزه شرکت های دانش بنیان نیز از نظر محتوایی، تقسیم کار مشخصی با سایر زیرمجموعه های معاونت علمی و فناوری انجام می دهیم. از سویی توجه به حوزه آموزش نیز از اولویت های مهم صندوق است تا فعالیت های این حوزه هم متناسب با سیاست های علمی کشور تقویت گردد.

به گفته وی، یکی از کانون های تمرکز این نهاد روی بسته های پسا دکتری خواهد بود. در امسال با حمایت اقتصادی بهتر و ارزیابی های کیفی تر شاهد پشتیبانی قوی تر از این بخش برنامه های صندوق می شویم.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، توسعه تعاملات بین المللی را از دیگر فعالیت های مد نظر صندوق در امسال دانست و گفت: در سال های گذشته همکاری های مناسبی با کشورهایی همچون چین، آلمان و روسیه شکل گرفته است؛ در نظر داریم این تعاملات را با کشورهایی که شتاب قابل توجهی در رشد علمی داشته اند، توسعه دهیم.

وی ادامه داد: علاوه بر توسعه تعاملات با کشورهای یاد شده تعامل با کشورهای برزیل، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، سوئیس و سنگاپور، هلند و لهستان و بعضی دیگر از کشورها از جهت ظرفیت های خاصی که برای همکاری وجود دارد برای صندوق در اولویت قرار گرفته است. هدف این است که با برنامه ریزی های دقیق زمینه برای حضور بین المللی محققان کشور و افزایش تعاملات بین المللی هدفمند آنها فراهم گردد.

افتخاری بیان نمود: مبنای نظام ارزیابی صندوق، رجوع نظر متخصصان است، که از نقاط قوت صندوق محسوب می گردد. یکی از کاستی های نظام ارزیابی حاکم در بیشتر نهادهای علمی کشورمان این است که مبتنی بر نظر متخصصان نیست. در نظر داریم با به سازی این ساختار ارزیابی، نظامی را عرضه کنیم که مورد اعتماد سایر نهادها قرار گیرد و در آینده نزدیک جایگزین روش های ماشینی ارزیابی گردد.

bebop.ir: بیباپ: مجله هنر موسیقی

kalarena.ir: مجله کالارنا: نقد و بررسی کالاهای دیجیتالی

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 18346

به "حمایت از پژوهشگران و فناوران جانی تازه می گیرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حمایت از پژوهشگران و فناوران جانی تازه می گیرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید